Επιλέξτε γλώσσα/Choose Language Επιλογή Ελληνικών Choice of English language 
 

Κεντρικό Μενού

  Κεντρική Σελίδα

  Προφίλ

  Συνεργάτες

  Τομείς Δραστηριoτήτων

  Επικοινωνία

  Νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Πάτρα το έτος 1943. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησε το έτος 1971. Διορίσθηκε Συμβολαιογράφος Πειραιά το έτος 1979 και έκτοτε ασκεί το λειτούργημα αυτό . Τη χρονική περίοδο 1992-1994 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου αποφοίτησε το έτος 1998. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακών Σχέσεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου αποφοίτησε το έτος 2002 με άριστα. Διετέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το έτος 2000. Το έτος 2005 παραιτήθηκε της δικηγορικής ιδιότητας λόγω διορισμού της ως Συμβολαιογράφου Πειραιά, λειτούργημα το οποίο ασκεί μέχρι σήμερα.

Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννημένη στην Αθήνα, εισάγεται στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοιτά το 2001. Διορίζεται μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά το 2002. Από τότε ασκεί τη μαχόμενη δικηγορία με ειδίκευση στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο.

Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Ιταλική Γλώσσα.

 

ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Νομικά στην Νομική Σχολή των Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το έτος 2001. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον Τομέα Αστικού και Αστικού Δικονομικού Δικαίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2001.

Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική Γλώσσα.

 

ΣΟΦΙΑ ΛΑΠΠΑ

Γεννήθηκε στο Ρόδο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από το οποίο αποφοίτησε το 1998. Από το έτος 2000 διατελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Διατηρεί γραφείο στην οδό 25 ης Μαρτίου 9 με κύριο αντικείμενο υποθέσεις Αστικού και Εμπορικού Δικαίου.

 

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Γεννήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας το 1972. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Από το έτος 2001 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικηγορικού Συλλόγου Τιράνων (Αλβανία).

Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και την Αλβανική.

 

ΜΕΛΙΝΑ ΣΩΤΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου αποφοίτησε το έτος 1999. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου με κατεύθυνση Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακών Σχέσεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου αποφοίτησε το έτος 2002. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2001. Από τότε ασκεί τη μαχόμενη δικηγορία, ενώ είναι συνεργαζόμενη δικηγόρος της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος.

Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

 

 

 

                                                 Copyright ©2005 Design by Dimitris Tselios